financiele dienstverleners  
 
' Onze adviseurs bundelen specialistische kennis en geven financieel advies op het gebied van pensioenen en hypotheken.'Introductie
Wie zijn wij?
De oplossing
Gids in de jungle
Onze werkwijze


Pensioenen
Hypotheken
Financiering van
beleggingspanden

Verzekeringen


door De Heeren
van Leyden

over De Heeren
van Leyden


E-mail
Routebeschrijving

Gids in de jungle

De gids in de jungle van financiŽle produkten 

Wij helpen onze cliŽnten aan de juiste oplossing in de 'jungle' van financiŽle produkten. Steeds zorgen wij voor duurzame en tegelijk flexibele oplossingen die op maat voor u worden samengesteld.

De aanzienlijke groei van ons relatiebestand bewijst dat onze aanpak door onze cliŽnten wordt gewaardeerd.

Allereerst bekijken wij samen met u welke financiŽle vraagstukken wij voor u kunnen oplossen. Wij houden hierbij uiteraard rekening met uw persoonlijke situatie en uw fiscale en erfrechtelijke positie. Daarom starten wij altijd met een analyse van uw persoonlijke financiŽle positie, zodat er een een goed beeld van uw financiŽle situatie ontstaat.

Vervolgens adviseren wij u de optimale oplossingen. Waar nodig onderbouwen wij de adviezen met heldere berekeningen die aantonen waarom ons advies leidt tot een verbetering van uw persoonlijke financiŽle situatie.

Nadat u voor een oplossing heeft gekozen, kunnen wij deze ook voor u gaan uitvoeren. Of het nu hypotheken, pensioenen of verzekeringen zijn, wij kunnen ervoor zorgen dat de optimale oplossing wordt ingevuld met een prima produkt.

Tenslotte besteden wij veel aandacht aan de 'after-sales', onze service na uw keuze voor een oplossing van De Heeren van Leyden . Wij vinden het namelijk zeer belangrijk, dat de gekozen oplossingen perfect worden afgehandeld.

Kortom, De Heeren van Leyden, de optimale keuze voor uw financiŽle oplossingen!


© De Heeren van Leyden - hypotheken en pensioenen